Vilkår og ansvar

Introduktion

Tjek Dit Tilbud er en uafhængig sammenligningstjeneste, der specialiserer sig i at finde de bedste ejendomskredittilbud fra førende aktører i branchen. Vi fungerer som et bindeled mellem dig og långiverne, men udbyder ikke selv pantebrevslån.

Ingen Garanti for Tilbud

Vi kan ikke garantere, at der vil blive fremsendt et tilbud baseret på din forespørgsel. Tjek Dit Tilbud er ikke forpligtet til at fremskaffe et lånetilbud, ligesom du ikke er forpligtet til at acceptere et tilbud, der måtte blive fremsendt. Vores service er gratis og uforpligtende for dig som bruger.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten, som er beskrevet i kreditaftaleloven § 19, er gældende. Du har ret til at fortryde en kreditaftale inden for 14 dage. Skulle du vælge at benytte denne ret, skal alle betingelser og procedurer følges som beskrevet i låneaftalen med den pågældende långiver. Det er ikke Tjek-dit-tilbud.dk der afgiver tilbud overfor dig, men derimod et eller flere ejendomskreditselskaber. Du skal dermed gøre den pågældende låneudbyder opmærksom på at du ønsker at udnytte fortrydelsesfristen.

Ansvar

Som bruger af Tjek Dit Tilbud, er du selv ansvarlig for at vurdere og forstå de tilbud, du modtager gennem vores service. Vi påtager os intet ansvar for indholdet af de aftaler, du indgår med långiverne.

Persondata og Videregivelse

For at kunne præsentere dig for de bedste lånetilbud, vil dine persondata blive videregivet til vores samarbejdspartnere/långivere. Se vores fulde persondatapolitik for yderligere detaljer.

Klageadgang

Hvis du har klager vedrørende vores service, bedes du kontakte os på [email protected]. Hvis klagen ikke løses tilfredsstillende, kan du rette henvendelse til relevante myndigheder, EU-Kommissionens online klageportal, specielt hvis du er bosiddende i et andet EU-land.

Tjek Dit Tilbud drives af:
Ejendomskreditselskabet Danmark ApS
CVR Nr. 39650487
[email protected]

Test image