Persondatapolitik

Generelt

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Tjek Dit Tilbud indsamler, behandler og beskytter dine personoplysninger, når du anvender vores service til at sammenligne lånemuligheder.

Indsamling af Personoplysninger

Når du bruger Tjek Dit Tilbud til at søge efter lånetilbud, indsamler vi personlige oplysninger for at kunne formidle relevante tilbud fra vores partnere. Dette inkluderer navn, adresse, e-mail, telefonnummer, CPR-nummer, som kommer af det tilsendte lånetilbud. Vi indsamler også tekniske data såsom IP-adresse og din brugsadfærd på vores hjemmeside.

Behandling og Videregivelse

De indsamlede oplysninger bruges til at matche dig med passende lånetilbud fra vores samarbejdspartnere. Disse partnere kan behandle dine oplysninger på vores vegne, men må ikke bruge dem til andre formål. Vi videregiver kun dine personoplysninger med dit samtykke og sikrer, at modtagere overholder databeskyttelsesregler.

Sikkerhedsforanstaltninger

Vi har implementeret tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, offentliggørelse, manipulation, forringelse eller misbrug.

Opbevaring og Sletning

Vi opbevarer dine oplysninger i den lovmæssigt tilladte periode og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige for formålet med behandlingen.

Opdatering af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Det kan blive nødvendigt at opdatere eller ændre vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, hvilket vi, uden varsel, forbeholder os retten til.

Vores persondatapolitik er senest opdateret d. 23. november 2023

Rettigheder

Du har ret til indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig, at få rettet urigtige oplysninger, og at få slettet dine oplysninger. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af dine data. For disse formål kan du kontakte os på
[email protected]

Klager

Hvis du har klager over behandlingen af dine personoplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet.

Opdateringer

Vi forbeholder os retten til at opdatere denne politik efter behov.

Dataansvarlig

Tjek Dit Tilbud drives af
Ejendomskreditselskabet Danmark ApS
CVR Nr. 39650487
[email protected]

Test image